de setembre 06, 2010

Salutació de l'Alcalde de Barcelona

"Una de les maneres que té l'antic barri dels Indians de fer mes dolç el final de les vacances i el retorn a la feina és gaudint al màxin de la seva Festa Major.  Uns dies en què podem aturar el rellotge, seure a parlar amb els nostres veïns i veïnes, i participar en un munt d'activitats que, de ben segur, ens faran sortir de la rutina i estar de bon humor.
Enguany, la festa serà encara més especial perque celebrarem també que Barcelona ha estat admesa a la Xarxa de Municipis Indians. Aquesta nova icona de la nostra ciutat va néixer una nit, sopant amb tots i totes vosaltres.
Aquesta inquietut vostra per ser al club dels pobles indians és el que ha permés a Barcelona posar en valor el seu patrimoni i la contribució de tots aquells ciutadans que van anar a "fer les ameriques" i que, en tornar, van invertir en el progrés de la ciutat. Per això, us agraeixo molt sincerament la vostra iniciativa.
Vull posar en valor també la tasca organitzativa de la Comissió de Festes i de totes aquelles entitats que col-laboren programant activitats, perquè agent d'aquest treball esteu fent ciutat.  Qui treballa per la col-lectivitat és millor garantia de la cohesió social.  Per aquest motiu, us dono les gràcies i us desitjo molt bona Festa Major.
Visca els Indians! I visca la Festa Major!"

Jordi Hereu
Alcalde de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada